Over ons

Bruiloft op Video is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages op video. We zijn een relatief klein bedrijf met korte lijntjes en een zeer persoonlijke benadering.

Uit eigen ervaring hebben wij bij Bruiloft op Video.nl gezien hoeveel plezier mensen ervan kunnen hebben, als ze hun bruiloft op video opnemen (zie ook onze blog). Een bruiloft op video is een eenmalige uitgave, maar een feest voor het leven! Of het nu je koperen, je zilveren of zelfs je diamanten huwelijksjubileum is; het wordt pas echt een feest als je alle beelden van jaren geleden weer terugkijkt. Beelden, waarin je bij wijze van spreken ome Sjaak en tante Sjaan weer terugziet, voorop dansend in de polonaise. Of levende beelden van geliefde familieleden, die je in de tussentijd zijn ontvallen…

Waarom Bruiloft op Video.nl?

We hebben een ruime ervaring in het schieten van bruiloften op video. Hierdoor hebben we een werkwijze ontwikkeld, waarmee we zo zorgvuldig mogelijk proberen elke bruiloft op video te zetten. De ervaring heeft ons geleerd dat je van tevoren zo goed mogelijk moet weten wat je kunt verwachten. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Wat dat betreft komen we graag van tevoren even met jullie kennis maken. Dat kan per telefoon, maar uiteraard kunnen we ook prima een avond bij jullie langskomen. Het is tenslotte de belangrijkste dag van jullie leven. Je wilt uiteraard van te voren wel weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Dat snappen we best.

Kortgezegd filmen we graag de mooiste dag uit jullie leven. Dit doen we met liefde! Je hebt al een mooie video voor € 395,-. Als je geïnteresseerd bent, dan kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan je graag te woord!


Bruiloft op Video is een onderdeel van VideoDesign.online.
Heb je wellicht ook belang bij een van onze andere videoproducten: