Werkwijze

De werkwijze van Bruiloft op Video is erop gericht, om jullie trouwdag zo goed mogelijk vast te leggen. Wat dat betreft is een goede voorbereiding het halve werk.

Qua filmen van een bruiloft hebben we uiteraard al de nodig ervaring opgedaan. Ervaring, die ons heeft geleerd dat je van tevoren zo goed mogelijk moet weten wat je kunt verwachten. En, nog belangrijker, wat de klant verwacht.

In dat opzicht vinden wij het belangrijk om kennis te maken met het bruidspaar, voorafgaand aan de grote dag. Dit kan telefonisch, maar we komen uiteraard van tevoren ook graag even een avond kennismaken. Alleen op deze manier komen we zo goed mogelijk te weten hoe het bruidspaar de film voor ogen heeft.

Ceremoniemeester

Daarnaast is er ook een belangrijke rol weggelegd voor de ceremoniemeester. De werkwijze van Bruiloft op Video houdt ook in, dat we op de grote dag van tevoren overleggen met hem of haar. Zo nemen we stap voor stap de verschillende onderdelen van de dag door. Alleen op deze manier zijn we goed voorbereid en weten we precies wanneer, waar en hoe elk onderdeel van de dag eruit ziet.

Het is namelijk van het grootste belang om de camera van tevoren ingesteld-en-wel klaar te hebben staan. Zo moet de camera juist gepositioneerd zijn en bijvoorbeeld goed licht hebben bij het schieten van de beelden. Maar de positie moet ook dusdanig zijn, dat niet alleen het geluid van het bruidspaar, maar ook van de trouwambtenaar goed hoorbaar is. Je wilt natuurlijk het liefst niet alleen het ja-woord van het bruidspaar, maar ook de bezegeling van het huwelijk van de trouwambtenaar horen.

De werkwijze van Bruiloft op Video houdt verder in dat we na de opnamen, deze beelden uiteraard verwerken tot een vloeiend geheel in onze studio. Desgewenst plaatsen we de video daarna op YouTube of zelfs op een aparte website, zodat je deze altijd en overal weer met groot plezier kunt terugkijken!


Bruiloft op Video is een onderdeel van VideoDesign.online.
Heb je wellicht ook belang bij een van onze andere videoproducten: