Verzorgingsgebied

 

Het verzorgingsgebied van Bruiloft op Video bestrijkt in eerste instantie geheel Noord-Nederland. Dus de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Ons primaire verzorgingsgebied beslaat ook grote delen van Overijssel, mits het op een uur afstand is.

Dit houdt echter niet in dat we geen bruiloften filmen buiten ons primaire verzorgingsgebied. De gefilmde huwelijken uit ons portfolio bijvoorbeeld zijn beide vastgelegd in het prachtige Delft.

Ook buiten Noord-Nederland!

Als jij je huwelijk viert buiten ons primaire verzorgingsgebied, dan komen we je graag tegemoet. Daarvoor vinden we het te leuk om je bruiloft vast te leggen op video. En om van je trouwdag een registratie te maken waar je jaren later nog met veel plezier op terug zult kijken!

Ga je trouwen buiten ons primaire verzorgingsbied? Dan gaan we graag met je in overleg! We zijn echt niet te beroerd om verder te rijden dan Noord-Nederland alleen. Al moeten we het dan wel even met je hebben over een kleine aanvullende vergoeding voor extra reistijd en reiskosten.


 

Hebt u wellicht ook belang bij een van onze andere videoproducten: